PDA

Žiūrėti pilną versiją : Klimato kontroles prietaisų mygtukai



793
2011.09.27, 22:10
Prietaisų mygtukų(pvz.: kondicionieriaus, galinio stiklo valytuvo ir tt.) lemputės be perstojo mirksi užkurus variklį. Gal kas žinote kaip tai panaikinti,nes paprastai spaudžiant neišsijungia.

antanas
2011.09.27, 22:31
Prietaisų mygtukų(pvz.: kondicionieriaus, galinio stiklo valytuvo ir tt.) lemputės be perstojo mirksi užkurus variklį. Gal kas žinote kaip tai panaikinti,nes paprastai spaudžiant neišsijungia.

Galimas atvejis teks pasikeist ta prietaisu skydeli (atsuksi atsuktuvu,berods 4 varzteliai), istraukes rasi 2 ar 3 fiskes, i kampine fiske sueina visi mygtukai kuriuos isvardinai,beda gali but ir ten apsioksidave kontaktai ar kazkas tokio.

driusa
2011.09.27, 23:10
va čia paskaitom ir bus ok http://old.voyager.lt/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=349&viewmode=compact&order=ASC&type=&mode=0&start=0

793
2011.09.28, 19:35
Ačiū vyrukai, rytoi bandysim tvarkytis

busas
2011.11.16, 11:24
Prietaisų mygtukų(pvz.: kondicionieriaus, galinio stiklo valytuvo ir tt.) lemputės be perstojo mirksi užkurus variklį. Gal kas žinote kaip tai panaikinti,nes paprastai spaudžiant neišsijungia.

ir man tas pats po akumuliatoriaus atjungimo-prijungimo kaip palikau rakteli spynelej :( tik ant mago veikti, nemirksi tik galinio stiklo apipurskimo ir sildymo. Buvo vienu metu nustoje mirkseti , bet vel uzvedus tas pats > Gal kokius kodus suvesti reik?

bandysiu kalibruoti ten pasiskaites )) parasykite kaip sekesi?

supratau kad variklis turi buti ijungtas? tik padeciu nelabai atsiustame dokumenet paveiks. padetis i veida ir kojas , o vertime rusiskai tik i veida, padetis tik viena rodykle?? ir ventiliatorius pvksl. ant 0 , o vertime rusiskai ant pilno ??


ka bedariau uzvedes varikli visvien mirksi kondicionierius ir lango sildymas , nustojo tik valytuvu knopkai mirkseti, beje yra kondocionierius atjungtas


CALIBRATION/DIAGNOSTICS TEST ENTRY
TO INITIATE TESTS:
Set Blower motor ON HIGH
+++ вентилятор на полную

Set Mode position to Panel
+++ переключатель положения - в лицо (стрелка только вперёд)

busas
2011.11.18, 12:39
gal kas nors zino tiksliai kaip tas padetis ijungti, kaip raktelis turetu buti?ar variklis turi buti paleistas? kad ta dvieju pirstu dvieju pirstu kombinacija suspausti ))

Zydrius
2011.11.18, 19:23
Pridedam kalibravimo instrukcija (anglu kalba)
Skaitom (H-)
ir rusiškai :)421

busas
2011.11.21, 08:00
dekoju aisku, bet sitai buvo ir senam forume ))

taciau rus kalba nera parasyta kokia variklio arba raktelio padetis turi buti, uzvedus varikli isbandziau ivairiai kokius 10 kartu,mirksi visvien kondicionieriaus ir vidaus apsildymo lemputes ))

angliskai neskaitau (

sigitas
2012.01.17, 19:39
sveiki, kai ijungiu degima ar uzvedu, kodel pas mane mirksi lemputes miktukuose, jos randasi prie vetiliatoriaus jungiklio, tai migtuke kur nupiesta snaige, prie jo kitas salia kur nupiesta oras salone, ir kiti du galinio stiklo valytuvo virsutinis ir sekantis zemiau, is viso keturios, mirksi vienu kartu, kartais toli pavaziavus jos uzgesta ? labai aciu uz atsakyma.

Trioškis
2012.01.18, 18:34
sveiki, kai ijungiu degima ar uzvedu, kodel pas mane mirksi lemputes miktukuose, jos randasi prie vetiliatoriaus jungiklio, tai migtuke kur nupiesta snaige, prie jo kitas salia kur nupiesta oras salone, ir kiti du galinio stiklo valytuvo virsutinis ir sekantis zemiau, is viso keturios, mirksi vienu kartu, kartais toli pavaziavus jos uzgesta ? labai aciu uz atsakyma.

O tai paskaityti apie tai nėra noro, ar nematai reikalo? - spaudi šios temos trečiame poste esančią Driusos nuorodą ir skaitai. Jei ir tai sunku, tai va ta nuoroda :http://old.voyager.lt/modules/newbb/...mode=0&start=0

audrius
2012.05.16, 18:01
kas atsitiko? vaziuojant spidometras nukrito ant nulio,nerodo greicio. Kuro parodymai - iki maximumo.. Kas per velniava?:A(bang)
Po nuimto akumuliatoriaus pajungus atgal pradejo mirkseti kontrolines lemputes(galinio valytuvo jungimo) ant valdymo paneles po magnetofonu

Daranius
2012.05.17, 12:32
ar davė rezultatą prietaisų skydelio kalibravimas?

BOSAS
2012.05.17, 22:50
Ne :D

audrius
2012.05.19, 09:07
o kaip atlikti prietaisu skydelio kalibravima?? kur rast pasiskaityti(book)

BOSAS
2012.05.19, 14:05
jei 3 cias modelis gerai su kumsciu vozk per panele.
po to nuspausk reset ir trip ir juos laikydamas nuspaustus ijunk degima ir atleisk kai prasides diskoteka diskoteka. :D

liustra
2012.07.07, 11:23
Ko tai pasimaišė kondikas. užtenka tik įjungt ventiliatorių ir jis įsijungia pats. oro srauto (IŠ LAUKO , AR IŠ VIDAUS) ir nedavė reguliuot. Padėjo šis metodas http://www.youtube.com/watch?v=2CXv6CDG_TE

tetis001
2012.07.17, 17:47
Sveiki,
Esu čia naujokas,todėl viskas įdomu.Tikiuosi patenkinsit mano smalsumą.
Paleidau tą kalibravimo programą,po visko vistiek mirksi dvi lemputės-kondicionierius ir salono cirkuliacija.
Kažkokie burtai.
Ištikrūjų,jei tai auto nekenkia,man tai nemaišo.Vakare tai net linksma.
Ir aplamai mano mašiniukas poltergeistinis,cruis,as to veikia to ne,langas to kilnojasi to ne.Gal kas turi rimtų patarimų į ką turėčiau atkreipti dėmesį.(wavecry)