PDA

Žiūrėti pilną versiją : Nuotolinis TC uzveimas



Arturienas
2017.08.24, 16:50
Sveiki zinau kad kaikuriem TC savininkam kurie neturi nuotolinio uzvedimo noretusi ji turitei taigi imetu keleta nuorodu
http://www.ebay.com/itm/Flashlogic-Plug-Play-Remote-Start-for-Chrysler-Dodge-Jeep-RAM-VW-FLRSCH4-/201965995662?epid=1748667531&hash=item2f061c868e:g:0CwAAOSwP~tW4fFo&vxp=mtr

https://www.youtube.com/watch?v=_ErhhlWKCvo

(kz)

juozavas
2018.03.28, 19:54
Ar yra kas išbandę praktiškai šitą "priedėlį"?

BOSAS
2018.03.28, 21:16
Ar yra kas išbandę praktiškai šitą "priedėlį"?

buk pirmas ir visiems parasyk ;)

Raimislt
2018.03.28, 21:45
Nesupratau klausimo esmės. Jai klausimas - ar jis veikia - taip veikia. Jai klausimas - ar tai reikalinga opcija - tai pačiam apsiprest. (pool)

juozavas
2018.03.28, 23:34
Perfrazuoju klausimą - ar yra iš forumiečių kas įsidėjęs ir praktiškai išbandęs?

Asmeniškai manau kad autonominis šildytuvas būtų žymiai praktiškesnis daiktas.

Mindas112
2018.03.29, 07:16
Mano paskutiniuose keliuose vojuose tai buvo gamykliškai įdėta. Žmona šią funkciją šaltuoju metų periodu naudoja beveik kasdien. Auto šyla gan greitai, po kelių minučių persijungia į dujas, taigi važiuojama jau dujomis, o tai yra gerokai ekonomiškiau, nei iškart startuoti benzinu, nes jo gan nemažai prikūrena, kol persijungia. Beje, autonominio šildytuvo už tokiu pinigus neįdėsi...

Mindas112
2018.03.29, 07:21
Beje, tamsta Juozavas į savo parašą galėtų įsirašyti savo automobilio tipą, būtų aiškiau, apie ką diskutuojam. Nes ,matau, įvairius klausimus sprendžia, o auto tai neturi... :)

Raimislt
2018.03.29, 08:25
Beje, tamsta Juozavas į savo parašą galėtų įsirašyti savo automobilio tipą, būtų aiškiau, apie ką diskutuojam. Nes ,matau, įvairius klausimus sprendžia, o auto tai neturi... :)
Gal šiaip žmogus žingeidus....:D

juozavas
2018.04.29, 22:51
buk pirmas ir visiems parasyk ;)

Na ką, vakar susimontavau tą rinkinuką. Pirkau per ebay, atėjo per porą savaičių. Noriu perspėt ne facelift turėtojus, kad priėjimas yra DAUG sunkesnis prie spynelės, nei facelift modelių. Arba gal konstrukcija pas Dodge kitokia, bet abejoju. Kur youtube rodo amerikonų video ten viskas paprasta. Buvau pasirengęs nusiardyt panelės apačią ir tiesiog pajungt, bet pas mane visa spynelė iš apačios uždengta, teko "gamintis" iš storos vielos trečią ranką, kad galėčiau pajungt fyškę ten, ir tai visus pirštus apsidraskiau. Nes norint prieit, reiktų nusiimt visą panelę aplink spidometrą o jos negali nuimt nenuėmęs centrinės konsolės, nes po ja slepiasi vienas varžtas. Palyginimui, xenonus pasikeist gal 10 kartų lengviau:) bet viskas veikia, esu patenkintas - patogu nes mašina prasidirba ant benzo, o žiemą nusipūs lamgai ir pašils salonas iki atėjimo.
Veikimas:
https://drive.google.com/file/d/17wtzo39StDPTQLiX4roK-g3bmk20ZH1y/view?usp=drivesdk

Mindas112
2018.04.30, 08:17
Na,puiku, kad viskas pavyko. Šaunu, kad pasidalini info.(ok)

wongas
2018.04.30, 10:14
Šaunu

AERO_DD
2018.04.30, 11:49
Just cool!

juozavas
2018.04.30, 13:44
Šiandien įvertinau tai, kad palikis mašiną ant saulės, malonu grįžt į atvėsintą saloną, tik reikia nepamiršt palikt AUTO režimą klimato reguliavime.

eex32
2018.05.14, 09:20
Manau sekantis mano projektas bus šis.

BOSAS
2018.05.15, 07:10
Na ką, vakar susimontavau tą rinkinuką. Pirkau per ebay, atėjo per porą savaičių. Noriu perspėt ne facelift turėtojus, kad priėjimas yra DAUG sunkesnis prie spynelės, nei facelift modelių. Arba gal konstrukcija pas Dodge kitokia, bet abejoju. Kur youtube rodo amerikonų video ten viskas paprasta. Buvau pasirengęs nusiardyt panelės apačią ir tiesiog pajungt, bet pas mane visa spynelė iš apačios uždengta, teko "gamintis" iš storos vielos trečią ranką, kad galėčiau pajungt fyškę ten, ir tai visus pirštus apsidraskiau. Nes norint prieit, reiktų nusiimt visą panelę aplink spidometrą o jos negali nuimt nenuėmęs centrinės konsolės, nes po ja slepiasi vienas varžtas. Palyginimui, xenonus pasikeist gal 10 kartų lengviau:) bet viskas veikia, esu patenkintas - patogu nes mašina prasidirba ant benzo, o žiemą nusipūs lamgai ir pašils salonas iki atėjimo.
Veikimas:
https://drive.google.com/file/d/17wtzo39StDPTQLiX4roK-g3bmk20ZH1y/view?usp=drivesdk

Puikiai.
Dabar belieka pleistriuko uzsisakyti kol zaizdos nesugijo ;)

eex32
2018.05.15, 08:18
Iškilo klausimas: užvedi auto nuotoliniu būdu. Na ji ten pasibirbina, atšala/sušyla jei reikia. tada ateini į vidų, ir ką daryti su raktu? pas mane užvedimui ne mygtukas, o spynelė. Ar tada šis upgreidas man netinka? :/

Arnas
2018.05.15, 08:38
Ikisi rakta i jam skirta vieta. Neidesi rakto - nevaziuosi.

Vartotojas
2018.05.15, 18:24
Na pas mane reikia rakta dar ir pasukti bet nebandyti vesti nes tada iš karto variklis uzgesta

AERO_DD
2018.05.15, 22:33
Na pas mane reikia rakta dar ir pasukti bet nebandyti vesti nes tada iš karto variklis uzgesta taip ir turi būti. Nes pagal manuala po nuotoliniu užvedimu reikia atsisesdami į auto paspausti "start migtuka" tada įjungimas uždegimas( migtuko mechanizmas prasuka spinele) ir gali važiuoti. Jeigu nėra "start /stop migtuko tada įjungiamas uždegimas rankinio būdu įkišti raktą į spina ir pasukti. Viskas.

eex32
2018.05.16, 08:08
Ačiū už info.

juozavas
2018.06.06, 11:59
Patikslinsiu procesą po nuotolinio užkūrimo. Atsirakini mašiną, įkiši raktą, pasuki į ON padėtį ir NUSPAUDI STABDĮ. Po to viskas būna taip, kaip ir užkūrus raktu (t.y.išsijungia sign.lemputė, prasicheckina airbagai ir stabdžių sistemos ir pan.) Jei stabdis paspaudžiamas rakto neįkišus/nepasukus, mašina užgęsta.

Marius999
2018.12.03, 10:13
Sveiki.kas gali buti kad uzvedus nuotoliniu budu po 3s iskart uzgesta.anksciau viskas buvo ok.gal kas buvo su tuo susidures.

AERO_DD
2018.12.03, 12:38
Akumuliatorius, kartais ne nusedes bus? ;) pabandyk pakrauti

Marius999
2018.12.03, 15:03
Akumuliatorius, kartais ne nusedes bus? ;) pabandyk pakrauti

Reiks patikrint.

dzonis
2018.12.03, 16:28
Taip būna, kai mažai benzino arba yra aktyvių klaidos kodų variklio kompe.


Reiks patikrint.

Arnas
2018.12.03, 17:33
Taip, manau kad susije su klaidomis ;)

Marius999
2018.12.03, 17:49
Gal kas kaune galetu pasijungt prie kompo ir patikrint kas ten kaip.

iGince
2018.12.03, 20:47
Ner čia ką jungt. Arba dega benzo lempa, arba Check lempute dega. Parašyk kuri tada pagalvosim.

AERO_DD
2018.12.03, 21:32
Pvz pas mane buvo tas pats kai buvo silpnas akumas(pirmas simptomas), antras (po sav ar dvi nepamenu) pradėjo rėkti signalke naktimis. Pakroviau akuma ir viskas. Klaidų nebuvo. Dėl mažo ligio kuro irgi bus "fail" nuotoliniui uzvedimui, manuale parašyta.

Marius999
2018.12.03, 21:54
Kuras atkrenta nes beveik pilnas bakas.bandysiu pakraut akuma.dar klaidas paziuresiu ar kokias meta.

Marius999
2018.12.03, 21:55
Nei viena nedega.kuro beveik pilnas bakas.chekas ir nedega.

dzonis
2018.12.04, 08:45
Tai gal check'as užklijuotas juoda izolke ? :) Šiaip būna klaidos ECU jau įrašytos ir tik po kažkiek ciklų įžiebia CHECK'a, tik neatsimenu ar tokia būsena jau įtakoja nuotolinį užvedimą.


Nei viena nedega.kuro beveik pilnas bakas.chekas ir nedega.

Marius999
2018.12.04, 09:01
Tai gal check'as užklijuotas juoda izolke ? :) Šiaip būna klaidos ECU jau įrašytos ir tik po kažkiek ciklų įžiebia CHECK'a, tik neatsimenu ar tokia būsena jau įtakoja nuotolinį užvedimą.

Nu check'as tikrai neuzklijuotas

Raimislt
2018.12.04, 10:28
Nu check'as tikrai neuzklijuotas
Belekokiu atveju reiktu nuskaityti klaidas su kompu.

Dziugesiukas
2018.12.04, 13:18
Tai gal check'as užklijuotas juoda izolke ? :) Šiaip būna klaidos ECU jau įrašytos ir tik po kažkiek ciklų įžiebia CHECK'a, tik neatsimenu ar tokia būsena jau įtakoja nuotolinį užvedimą.

Neitakoja. Tik kai isiziebia checkas, tada jau tikrai neuzkursi nuotoliniu budu.

iGince
2018.12.04, 20:17
Neitakoja. Tik kai isiziebia checkas, tada jau tikrai neuzkursi nuotoliniu budu.

Tik patikslinsiu. Uzkursi, bet po 3s užgęsta.

wongas
2018.12.05, 08:20
Pas mane sebringe dega chekas - tai nuotoliniu užsiveda tik ne ilgam.

Marius999
2018.12.09, 16:36
Pvz pas mane buvo tas pats kai buvo silpnas akumas(pirmas simptomas), antras (po sav ar dvi nepamenu) pradėjo rėkti signalke naktimis. Pakroviau akuma ir viskas. Klaidų nebuvo. Dėl mažo ligio kuro irgi bus "fail" nuotoliniui uzvedimui, manuale parašyta.

Akuma pakroviau bet vis tiek tas pats.klaidu ir jokiu nemeta.

Dziugesiukas
2018.12.09, 23:04
Akuma pakroviau bet vis tiek tas pats.klaidu ir jokiu nemeta.

Skaitei manuala del ko gali nesikurti? ;)

Marius999
2018.12.10, 07:46
Skaitei manuala del ko gali nesikurti? ;)

Taip perskaiciau.bet visi variantai atkrenta.todel ir keista kas ten kaip.

Raimislt
2018.12.10, 07:57
Akuma pakroviau bet vis tiek tas pats.klaidu ir jokiu nemeta.
Su kokiu kompu jungėsi ?

Marius999
2018.12.10, 09:14
Su kokiu kompu jungėsi ?

Tikrinau tik per skydeli.

Raimislt
2018.12.10, 09:18
Tikrinau tik per skydeli.

Reikia " lįsti" giliau ir jungtis su kompu.

Marius999
2018.12.10, 09:50
Reikia " lįsti" giliau ir jungtis su kompu.

Šakiuose nera tokiu.reiks kaune ieskoti kas pasijungtu

Dziugesiukas
2018.12.10, 10:07
Šakiuose nera tokiu.reiks kaune ieskoti kas pasijungtu

Kaune ko gero chiptiuning.lt egis 868041829

Marius999
2018.12.18, 10:47
Nezinau ar sutapimas koks tai,bet buvo perdegus stopo lempute.taip pat pakeiciau dar galines kaladeles ir uzsivede nuotoliniu budu.

Raimislt
2018.12.18, 12:59
Nezinau ar sutapimas koks tai,bet buvo perdegus stopo lempute.taip pat pakeiciau dar galines kaladeles ir uzsivede nuotoliniu budu.

Joks čia sutapimas - turėjai perdegusios lemputės klaidą .

Alme
2019.10.21, 13:23
Kas cia gali buti negerai, jei uzvedus pulteliu masina, paspaudziu ilipes start/stop knopke - po poros sekundziu uzgesina varikli? Reikia uzvesti pakartotinai. Jei viska taip pat darau, tik su isimta knopke, pasuku rakta, tai viskas veikia, galiu vaziuoti.

Mindas112
2019.10.21, 14:50
Stopą spaudi koja tuo metu?

Alme
2019.10.21, 15:52
Bandziau spausti, bandziau nespausti, bandziau paspausti iskart po knopkes paspaudimo.. ir nieko. Tas pats. Skydelyje liepia tik paspausti, apie stabdi neraso. Kada rakta ikisus pasuku degima, tai nereikalingas stabdis. Dirba ir be jo.

Mindas112
2019.10.21, 21:03
Nelaikant kojos ant stabdžio turi neleisti net kurtis -tik įsijungia degimas, bet auto nesikuria. Užsikuria tik nuspaudus stabdį .Jei auto yra užkurtas nuotoliniu būdu, atsirakinus ir įlipus, norint važiuoti ,reikia PIRMA NUSPAUSTI STABDĮ, O TIK TADA PASPAUSTI "START" MYGTUKĄ. Po knopkės paspaudimo jau vėlu stabdžius maigyti... Išbandom viską tiksliai pagal instrukcijas - laukiam rezultatų ir komentarų.

Alme
2019.10.22, 13:54
:) Pasiemiau kamera siand, uzkuriu pulteliu, isedu, spaudziu stabdi, knopke... ir didziausiai nuostabai vaziuoju. Nesuprantu tikrai. Praeita karta ko tik neisbandziau, gesindavo pastoviai. Nu gal kada pasikartos, tai imesiu video.

Mindas112
2019.10.22, 14:12
Nepasikartos.

Alme
2019.10.23, 12:25
Siandien ryte pasikartojo. Ir antra kart, kai bandziau su kamera. (Veluoti garsas pradeda irase, neturejau laiko per naujo irasineti)


https://youtu.be/wyH_24tOslw

Mindas112
2019.10.24, 07:06
Gerai nepastebėjau- stabdis stabiliai laikomas nuspaustas spaudžiant mygtuką?

Alme
2019.10.24, 08:18
Taip, nuspaudziamas stabdis ir laikomas, o po to knopke start/stop

iGince
2019.10.24, 15:01
Nu va.... “nepraleiskite savo progos!!! Teleloto- laimėti gali visi”..... :D :D :D

BOSAS
2019.10.25, 07:20
Taip, nuspaudziamas stabdis ir laikomas, o po to knopke start/stop

O su kuria koja spaudi stabdi?

Alme
2019.10.25, 10:58
O su kuria koja spaudi stabdi?

:) Pas mane abi desinios :)


Ir link temos, tai su raktu atliekant veiksma, o ne knopke - negesina.

Mindas112
2019.10.25, 11:48
Keist mašiną.

Alme
2019.10.25, 18:33
Cia aisku ne kazkas baisaus, bet nervina, kai iki galo nera gerai. Gal kokia apsauga suveikia, kad butinai rakto nori.

Dziugesiukas
2019.10.25, 20:13
Cia aisku ne kazkas baisaus, bet nervina, kai iki galo nera gerai. Gal kokia apsauga suveikia, kad butinai rakto nori.

Daug tu variantu. Gal rakto baterija senka, gal keyless durniuoja, gal tas mygtukas.

Mindas112
2019.10.26, 12:36
Reikia kelis kartus iš eilės pabandyti išėmus mygtuką raktu. Jei kursis visada sklandžiai- reikia ieškoti rakto ir mygtuko ryšių problemos. Gal baterija pasėdus, todėl nevisada susiriša.

AERO_DD
2019.10.27, 13:45
Pigiausias ir prastus variantas - pakeisti baterija fobe ir žiūrėti bus pakeitimai?!

Alme
2019.11.05, 09:33
Po daug bandymu lieka neaiskus sitas reiskinys. Knopke paspaudus dazniausiai gesina. Bet ne visada. O su ikistu raktu visada gerai suveikia. Turiu du raktus, abieju pakeistos batkes ir su abiem tas pats.

solitaire
2019.11.05, 14:14
Taip, nuspaudziamas stabdis ir laikomas, o po to knopke start/stop

Stabdžio spaust nereik, užtenka tik knopke

Alme
2019.11.05, 16:24
Stabdžio spaust nereik, užtenka tik knopke

Kad neveikia normaliai nei taip, nei kitaip.