Puslapis 8 iš 11 PirmasPirmas ... 678910 ... PaskutinisPaskutinis
Rezultatai 71 iki 80 iš 101

Gija: Variklio aušinimo radiatorius

  1. #71
    Blokuotas
    Įstojimo data
    2011.06.23
    Vietovė
    Alytus
    Įrašai
    26
    Reputacija
    0


    Citata Autorius Daranius Žiūrėti skelbimus
    čia kiek autorių tiek ir istorijų. juolab nepamirškim kad skirtingus modelius lyginam ir juos lygi skirtingi niuansai.
    Sveiki
    Kiek girdejau su raijatoriais problema, pats pakeiciau jau 3 nauja radijatoriu, pradziai emiau pigiausia, tai grazino pinigus, po to brangesni, pinigu negrazino, trecia paemiau uz 500lt bet jau kiauras vel, Gal zinot kame cia reikalas kodel raijatoriai nelaiko?

  2. #72
    Blokuotas
    Įstojimo data
    2011.06.23
    Vietovė
    Alytus
    Įrašai
    26
    Reputacija
    0


    Idejau uz 550 ie jau velleidiza dabar gamina suda, kad vel pirktumem pries tai du prakiuro pigesni

  3. #73
    Blokuotas
    Įstojimo data
    2011.06.23
    Vietovė
    Alytus
    Įrašai
    26
    Reputacija
    0


    Patarkit ka daryti su radijatoriumi ausinimo, jau trecias prakiuro, paskutinis buvo brnagiausias 550lt

  4. #74
    provokator
    Svečias


    Kazkokia mistika... O prakiura kurioj vietoj? Ir beje ar nera garantijos kazkokios?

  5. #75
    Blokuotas
    Įstojimo data
    2011.06.23
    Vietovė
    Alytus
    Įrašai
    26
    Reputacija
    0


    Praeita karta salia pylimo kakliuko kur kamstis sukasi, kitas kazkur sonek dabar sitas dar neziurejau, meistrai kalba kad cia liga ir laiko tik oroginalai. T.y. turbut reikia siustis is usa, europieciai mala suduka, kaip ir su kitomis detalemis

  6. #76
    zaliaakis
    Svečias


    Gal pasiziurek kamščio tarpines ? Per vėlai nusiorina sistema, per didelis spaudimas būna ? Arba radiatoriai niekokie pasitaikė...

  7. #77
    wongas
    Svečias


    Nu aš su kinietišku varau jau 3 metai....kol kas laiko. Kaina berods apie 250 lt. buvo.

  8. #78
    Kristis
    Svečias


    na kagi.. atejo laikas ir man pasibedavoti.
    esu naujas sios markes auto vairuotojas ir labai netiketai susiduriau su variklio kaitimu ta pacia diena kai nusipirkau (sutapimas?!?). saltas prakaitas ispyle kai pamaciau kad temperaturos rodykle raudonoj zonoj. po keliu metru sustojau kaip tik pasitaike degaline. atsidariau kapota ten jau per bakelio slangute purske skysti (raudonas). dapyliau tuo momentu vandens ir patraukiau pas pazistama i garaziuka apziurai. neradom nei vienos vietos pro kuria varvetu ant zemes.
    buvo nutarta kad galejo uzsikirsti termostatas. nuvaziavau Klaipedoj i Autoamera ten nupirkau originalia dali ir koks priklauso ausinimo skystis pagal rekomendacija gamintojo (felix geltonas) ir bakelio nauja kamsti nes senojo jau buvo tas visas "mechanizmas" susiskersaves bei sutrukinejusios gumos.
    deja bedos nesibaige... dabar mieste biski rimciau "pasportuojant" ypac nuo sankryzu siluma pasiema labai staigiai. soka virs puses i mazaja padala o pasmaugiant ir toliau pasieka ir didziaja padala ir dingineja ausinimo skystis. nespaudziant iskart leidziasi. tik uzsivedus ir vaziuojant iskart ramiai be jokiu rimtesniu pedalo paspaudimu neuzkyla iki puses per padala. pabandymui issokau i trasa 50 km i viena puse 50 km atgal. 110 km/h - norma apie puse 130 irgi mazdaug panasiai gal jau ciut virs vidurio o paleidus 150 km/h uzkepe vel iki didziosios padalos ir dar karts nuo karto nereguliariai pradejo uzsidegti raudona tepalu lempute (!!!). buvo uzsidegus kokius 3-4 kartus. dumingumo nera. tepalu netruksta.
    sutapimas ar ne bet uzpildant freona pasake kad ventiliatoriu paleidzia per velai. gal neveikia kokia padetis ausinimo?
    ne gana to siryt isejes ir pamates masina bet kokios optimistines mintys apleido kuna. po priekiniu bamperiu dvi pelkes ausinimo skyscio ir tikrai mano nes pasilenkus dar bent du lasai nukrito ...
    na protingieji kurmiai/ekstrasensai kas galetu buti? faktas kad ardymas visos ausinimo sistemos garantuotas artimiausiu metu bet ar cia tik ausinimo sistema su kokia tarkim neveikiancia vandens pompa ar jau turesiu visa puokste gedimu kuriuos itakojo variklio perkaitimas? labiausiai nedziugina aisku variklio galvos remontai tarpiniu keitimai bei reikalai su indeklais..

  9. #79
    Mane pastebėjo!
    Įstojimo data
    2011.04.11
    Vietovė
    Vilnius, LT
    Įrašai
    456
    Images
    18
    Reputacija
    1


    padaryk cheminę analizę aušinimo skysčiui - greičiausiai buvo jau kiaura tarpinė, o tu dar su perkaitinimais padėjai pakraipyt galvą.

  10. #80
    Kristis
    Svečias


    dabar dar paskaitinejau foruma del tu ausinimo skysciu supilimo variantu. tai kai keite termostata pylem tik per bakeli ausinimo skysti kaip suprantu reikejo pilti per radiatoriu pati ar cia tik benzininiam varikliam?

Šios gijos žymos

Rašymo leidimai

  • Jūs negalite rašyti naujas gijas
  • Jūs negalite rašyti atsakymus
  • Jūs negalite prisegti failų priedus
  • Jūs negalite keisti savo žinutes
  •