logo
logo
logo
Labas, ! Atsijungti Prisijungti prie Facebook Skype

Prisijungimas
Vartotojo vardas:

Slaptažodis:

Prisiminti

Užmiršai slaptažodį?

Registruokis dabar!
 Pagrindinis meniu
 Lankomumas

Rekomenduokit mus!
 Partneriai
Visi partneriai

Žiūrinėja šią giją:   1 Anoniminiai vartotojai

(1) 2 »

#1 instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.05 13:26:35
sveiki,isigijau dodge caravan(pagal vin tipo sport) 1999m 2.4l automatas amerikonas,sonines durys tik desineje yra,visas plikas,yra tik kondicionierius,o jokios elektros nera, langai, veidrodziai, sedynes mecanika,net galinis stiklas nesildomas,jokio borto kompo nera,bet noretusi privalumu:- elekta valdomu langu,veidrodziu,autopiloto,sedyniu,bent minimalaus borto kompo.... ar ymanoma visa tai sudeti ir pajungti,ant stoikes atidarius priekines duris tai matyti jungtys su laidais,tai ten tikriausiai ir yra langu ir veidrodziu valdymo jungtys....o kaip del autopiloto,sedyniu,borto kompo,ar jame yra visa instaliacija isvedziota,visos jungtys,uztenka tik isideti ir pasijungti,ar ne? jei imanoma pajungti autopilota,tai ko reikia,ar pakanka tik valdymo ant vairo? dar nesireguliuoja vairo padetis

#2 Re: instaliacija.....
driusa Rašyta: 07.05 16:15:02
Citata:

kestutisksd rašė:
sveiki,isigijau dodge caravan(pagal vin tipo sport) 1999m 2.4l automatas amerikonas,sonines durys tik desineje yra,visas plikas,yra tik kondicionierius,o jokios elektros nera, langai, veidrodziai, sedynes mecanika,net galinis stiklas nesildomas,jokio borto kompo nera,bet noretusi privalumu:- elekta valdomu langu,veidrodziu,autopiloto,sedyniu,bent minimalaus borto kompo.... ar ymanoma visa tai sudeti ir pajungti,ant stoikes atidarius priekines duris tai matyti jungtys su laidais,tai ten tikriausiai ir yra langu ir veidrodziu valdymo jungtys....o kaip del autopiloto,sedyniu,borto kompo,ar jame yra visa instaliacija isvedziota,visos jungtys,uztenka tik isideti ir pasijungti,ar ne? jei imanoma pajungti autopilota,tai ko reikia,ar pakanka tik valdymo ant vairo? dar nesireguliuoja vairo padetis

šiaip tai patarimas : parduodi šitą modelį ir nusiperki normalų Padaryt galima viską tik ar apsimoka?

#3 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.05 17:01:26
aciu,tai lengviausias variantas nupirkti kita pardavus si,bet siaip tai papigiai zinau visus pakelejus nupirkt,ir visa kita ko reiks,tai dalys nebrangiai atsieis,o susideti viska galiu ir pats,kainuos tik alus kuri isgersiu besikrapstydamas ... bet mane labiausiai domina ar visa provotke pilna yra pas mane,ar dar ir ja reikia issivedzioti....aisku,jei reikia dar provotke issivedzioti naujai,tada jau neapsimoka..... o veidrodziai pas mane elektriniai(su laidais matosi uz stiklo ir nera jokio mechaninio reguliavimo) tik matomai nera kur ju pajungti ir su kuo pajungus reguliuoti

#4 Re: instaliacija.....
driusa Rašyta: 07.05 17:20:14
kiek žinau tai kolegos darėsi tokius patobulinimus be papildomo laidų vedžiojimo.Palauk po švenčių atsiras daugiau tautos tai gal ir nuomonių daugiau atneš

#5 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.05 17:22:37
ok...palauksiu,juk nedega sis reikaliukas

#6 Re: instaliacija.....
Dziugesiukas Rašyta: 07.05 22:37:21
man teko tiktais borto kompa pajungti. keleivio pusej, stoikej, kur saugos dirzas, apacioje, prie grindu yra fiskes. nusiperki kompa, su visais laidais nuo kompo iki pat apacios prie duru kur fiskes ir pajungi. viskas labai lengva, tik nerodys lauko temperaturos. reikia daciko, kuris dedasi prie priekinio bamperio, apacioje jo is radiatoriaus puses, jeigu tik yra isvestas laidas. 97m neradau to laido, o 2000m pagamintame vojame yra laidas, tik daciko truksta.

#7 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.05 23:10:19
aha,reiks pasiziureti rytoj tu fiskiu,tikiuosi rasti(nes nemanau kad dodge gali skirtis provotke nuo chryslerio .... dar tokio pliko amerikono kaip pas mane neteko matyti,kazkoks tai ekonominis variantas

#8 Re: instaliacija.....
Darius112 Rašyta: 07.06 15:21:43
Citata:

kestutisksd rašė:
.... dar tokio pliko amerikono kaip pas mane neteko matyti,kazkoks tai ekonominis variantas

Mačiau ir ne vieną .
Kad galiniam šildomam stiklui yra laidai, tai 100%. Nusiperki stiklą su šildymu, persiklijuoji ir jungi. Tik dar jungiklį reiks įsidėti (svalkėj, manu, rasi).

#9 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.07 22:49:38
Citata:

Dziugesiukas rašė:
man teko tiktais borto kompa pajungti. keleivio pusej, stoikej, kur saugos dirzas, apacioje, prie grindu yra fiskes. nusiperki kompa, su visais laidais nuo kompo iki pat apacios prie duru kur fiskes ir pajungi. viskas labai lengva, tik nerodys lauko temperaturos. reikia daciko, kuris dedasi prie priekinio bamperio, apacioje jo is radiatoriaus puses, jeigu tik yra isvestas laidas. 97m neradau to laido, o 2000m pagamintame vojame yra laidas, tik daciko truksta.

na pasiziurejau del tu kompo fiskiu prie stojkes,bet neradau nei virsui,nei per viduri,nei apacioje jokiu fiskiu,ir apacioje priekyje po panele desiniam sone ziurejau... .... gal nedazlibinau vakar as vakare ziuredamas ju...tai pat neradau ir galinems fortkems kad pasijungti elektra atidarineti laidu,nebent jie kur zemai ir yra .... tai gal pas doddza skiresi instaliacija nei voyagerio? pries tai juk turejau antruka,tai buvo pilna elektra,tai dabar keista vaziuoti turint astuoniais metais jaunesni vana ir plika....

#10 Re: instaliacija.....
Arnas Rašyta: 07.07 23:27:12
Lampute virs galvos juk yra? Tai ir ziurek kur is jos laidas nueina .

#11 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.07 23:51:01
yra,kas be ko ,ir is jos laidas nueina per desines puses stojke kur saugos dirzas i apacia..... o kaip del autopiloto pajungimo,tiesiog valdymo reikia ant vairo,ar....?

#12 Re: instaliacija.....
Darukas Rašyta: 07.08 0:16:21
Vien vairo neužteks, dar reiks sevo mechanizmo po kapotu, kuris valdo gazo sklenę, vakuumo resiverio po akumu irgi turbūt nebus. Serva jungiasi prie kompo ir vakuumo, ir trosu prie sklendės

#13 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.08 0:35:20
va po akumu kazkoks tai daiktas yra,panasu kad kazkuo susijas su vakumu....na kad po kapotu reikia valdymo,tai suprantu,technine dalis kaip ir aiski ko reikia ir panasiai,mane labiau domina pati elektrine dalis(nes butent elektros dalyje sunkiau gaudausi),ar yra fyskes,ar reikia visa instaliacija iskiepyti

pas mane ir taip du trosai nuo skendes iseina,vienas i deze,kitas i pedala

#14 Re: instaliacija.....
AERO_DD Rašyta: 07.08 0:40:48
Citata:

kestutisksd rašė:
yra,kas be ko ,ir is jos laidas nueina per desines puses stojke kur saugos dirzas i apacia..... o kaip del autopiloto pajungimo,tiesiog valdymo reikia ant vairo,ar....?

Bijau kad del autopiloto--bus sunkiau perdaryti.,nes pas II-ka( o as manau cia bus ir pas III-kus irgi) auto su autopiloto ir be autopiloto skyresi ir pagr.kompas .Tai tau reikes ne tik pirkti valdymo bloka ant vairo(knopkes)+autopiloto "kontaktu sujungimo juosta korpuse"(kuria stovi tarp vairo ir varo koloneliu velena)& (o ji irgi kita pas tave bus )+servoprivodas su visu trosu(po kapoto)+ vakuminis valdymas .,BET IR PAGR.KOMPA ir plius nezinau tiksliai bet gali buti pas tave ir kitoks greiciu davyklis ir dar gal kokia rele ......

#15 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.08 0:47:16
dekui,va to ir bijojau kad gali reikti kompa keisti,ir abejojau del daviklio....na dar pabandysiu issiaiskinti ar tikrai reiks siu dalyku,jei taip,tai nelabai verta tada detis autopilota,pakaks susideti elekta salone(langai veidrodziai,sedynes sildomos ir valdomos)

#16 Re: instaliacija.....
BOSAS Rašyta: 07.08 7:59:20
Manau kad kompo keisti nereikes tik fiskes visas sujunk, jei jos atvestos ir turetu veikti.
Atmin amerikonai baisus tinginiai ir jie kazkokiu nesamoniu kaip europa negalvojo jie max ka galejo padaryti tai tik nedadeti kazkokiu galiniu mazgu, jie net laidu zgutus tokiais atvejais dejo pilnus.

Jei nera stoge kompo tai laidu gali iki jo nebuti bet ten reikes tik tu laidu fiskes sumausi ir viskas veiks.
Dar universalesniu masinu sutikti neteko kaip amerikoniskos gamybos kompai keiciasi ne tik tarp voyageriu ta pati kompa galima paleisti ir stratuse ir limuzine ir t.t.

#17 Re: instaliacija.....
Raivo Rašyta: 07.09 17:41:49
Citata:

kestutisksd rašė:
aha,reiks pasiziureti rytoj tu fiskiu,tikiuosi rasti(nes nemanau kad dodge gali skirtis provotke nuo chryslerio .... dar tokio pliko amerikono kaip pas mane neteko matyti,kazkoks tai ekonominis variantas

Nuo 1998m. naujesniame modelyje borto kompo jungtis kitur. Pats laidas turi viena keturkampę jungtį, kuri paslėpta po keleivio sėdyne, ties viduriu po kilimėliu. Tas kabelis visiškai skiriasi nuo senesnio 1996m modelio, kuris turi raudoną ir mėlyną jungtis, net laidų spalvos neatitinka nuo senesnio, taigi reikės ieškoti naujesnės mašinos kabelio. Taip pat ir viso stogo apmušimo su pačiu kompu.
Galima viską susidėti, bet po darbų ir sugaišto laiko pagalvoji, kad geriau apsimokėjo paimt geresnės komplektacijos mašiną, finansiškai panašiai gaunasi. Investuot geriau į audio sistemą, jei techninė dalis tvarkoje.

#18 Re: instaliacija.....
kestutisksd Rašyta: 07.10 22:55:10
dar vienas klausimelis:
- kaip del prietaisu skydelio,ar ten ir yra visa provotke,nes noriu isideti skydeli kad butu su tachometru(pas man be tachometro ir myliomis),kazkaip man automatui tachometro reiketu...tai tik pasikeisti skydeli uztektu ir pajungus veiktu viskas ir tachometras?

#19 Re: instaliacija.....
Darukas Rašyta: 07.10 23:15:24
Turi veikti, Žydrius keitė ir kažkurioje temoje rašė. Lygtais ir fyškės tiko.

#20 Re: instaliacija.....
Zydrius Rašyta: 07.11 11:45:26
Citata:

kestutisksd rašė:
dar vienas klausimelis:
- kaip del prietaisu skydelio,ar ten ir yra visa provotke,nes noriu isideti skydeli kad butu su tachometru(pas man be tachometro ir myliomis),kazkaip man automatui tachometro reiketu...tai tik pasikeisti skydeli uztektu ir pajungus veiktu viskas ir tachometras?

Jei turi galimybe - pasitikrink donoro ir savojo skydelio pajungimo jungties laidu spalvas su isdestymu. Jei sutampa - tiks 100% ir nieko nereikes perdarineti.
Turetu atitikti siaip....

[Detali paieška]