logo
logo
logo
Labas, ! Atsijungti Prisijungti prie Facebook Skype

Prisijungimas
Vartotojo vardas:

Slaptažodis:

Prisiminti

Užmiršai slaptažodį?

Registruokis dabar!
 Pagrindinis meniu
 Lankomumas

Rekomenduokit mus!
 Partneriai
Visi partneriai

Žiūrinėja šią giją:   1 Anoniminiai vartotojai

(1) 2 3 »

#1 trukcioja grandas help
martynas500 Rašyta: 07.04 0:49:35
sveiki, turiu tokia probleme, vaziuojant kelyje ciut i kalniuka ar seip sutrukcioja, toks jausmas kad begi mestu lauk ir vel isimestu tepalai tvarkoje pagal visas formules ten pypkos zvakes naujos, kame galetu buti beda ? dezeje ar variklyje ? viskas is po ziemos ;/ grand voyager 3.3l 99m , jai esat kazka panasaus susidure , tai padekit

#2 Re: trukcioja grandas help
Dziugesiukas Rašyta: 07.04 15:42:48
sveikas. neparasei ar ant duju, ar ant benzo trukcioja ir koks buna greitis? ar neturi reiksmes koks greitis. istikruju jau buvo kazkokia panasi beda gveldenta, paieskok forume, gal atitiks Tavaja.

#3 Re: trukcioja grandas help
martynas500 Rašyta: 07.04 19:45:56
Citata:

Dziugesiukas rašė:
sveikas. neparasei ar ant duju, ar ant benzo trukcioja ir koks buna greitis? ar neturi reiksmes koks greitis. istikruju jau buvo kazkokia panasi beda gveldenta, paieskok forume, gal atitiks Tavaja.

Tiek benzinu tiek dujomis, greitis nesvarbu , begejantis , ar vaziuojant tolygiai , ieskojau bet nieko neradau

#4 Re: trukcioja grandas help
Dziugesiukas Rašyta: 07.04 21:36:26
Citata:

martynas500 rašė:
Tiek benzinu tiek dujomis, greitis nesvarbu , begejantis , ar vaziuojant tolygiai , ieskojau bet nieko neradau

su isjungta kondiske irgi tas pats? po kapotu jokiu pasaliniu garsu varikliui dirbant arba ji uzgesinant kairej pusej? tas pasitrukciojimas ivyksta kai variklis dar saltas? daznai jis kartojasi? dazneja?

#5 Re: trukcioja grandas help
oleg Rašyta: 07.05 21:41:25
vavava pas mane kas ka panasaus,bet sen vaziavau i kalniuka tai tesiog nevaziavo,kaskur pusiau kal;no,toks ispudis kad isjungtas variklis.kol nepaspaudzia pedala idugna,tai ir to dar pagalvoja vaziot ar ne.

#6 Re: trukcioja grandas help
oleg Rašyta: 07.05 21:44:25
pamirsau!!!pas mane prasideda tas provalas kaskur tarp2ir3tuk.

#7 Re: trukcioja grandas help
martynas500 Rašyta: 07.06 0:31:59
Citata:

Dziugesiukas rašė:
Citata:

martynas500 rašė:

su isjungta kondiske irgi tas pats? po kapotu jokiu pasaliniu garsu varikliui dirbant arba ji uzgesinant kairej pusej? tas pasitrukciojimas ivyksta kai variklis dar saltas? daznai jis kartojasi? dazneja?

su ijungta kondiske nebandziau , o pasalinis garsas yra kai duodi gazo iki dugno , tai keleivio puseje toks kaip gremstu kazkas kazka garsas, nesvarbu siltas ar saltas , ciaudo ant duju , ant benzino taipat

#8 Re: trukcioja grandas help
Dziugesiukas Rašyta: 07.06 13:58:29
Citata:

martynas500 rašė:
su ijungta kondiske nebandziau , o pasalinis garsas yra kai duodi gazo iki dugno , tai keleivio puseje toks kaip gremstu kazkas kazka garsas, nesvarbu siltas ar saltas , ciaudo ant duju , ant benzino taipat

gali buti, kad kazkuris guoliukas parejo, jei sakai keleivio puseje tas girdimas garsas, bet tik ant aukstu apsuku? as nebandziau gazo duoti iki dugno, man uzteko, kad ant laisvu baisiai girdejosi visokie nemalonus garsai, ypac kai gesindavau varikli (generatoriaus skyvas baigiasi). pakeiciau viena guoli itempejo. uzteko perpresuoti, dar liko pasikeisti generatoriaus skyva-sankabele ir automatinio itempejo guoli. man is pradziu net atleidus gaza ant D padeties masina pati nepradedavo vaziuoti ir kuro sanaudos isaugo, bet nera ciaudymo. pas Tave gal kelios bedos.

#9 Re: trukcioja grandas help
Vygants Rašyta: 07.10 18:06:21
pas mani ta pati bėda (2000m.2,0L benzas+dujos) Trukčioja, lygiai važiuot nenori, dažniausiai kai mieste reikia ant 50km/h važiuot, žvakes ir laidus pakeičiau. Kai paspaudi, jokių problemų nebelieka, į trasą išvažiavus tas pats, bėda atsiranda tik 30-50 km/. greičiu. Ar ant benzo, ar ant dujų reikšmės neturi. Toks vaizdas, kad lėtai važiuot nenori Kame šaknys, a? Gadina visą malonumą,bliamba.
Ar gali būti degimas kaltas? Anksčiau su dyzeliais taip pavykdavo problemą išspręst.

#10 Re: trukcioja grandas help
Raimislt Rašyta: 07.10 22:56:57
rasaus i eile - 2l 98m viens prie vieno simptomai .Man jau mintys negeros i galva lenda kad galvos tarpinei chana.
Vygants rašė:
pas mani ta pati bėda (2000m.2,0L benzas+dujos) Trukčioja, lygiai važiuot nenori, dažniausiai kai mieste reikia ant 50km/h važiuot, žvakes ir laidus pakeičiau. Kai paspaudi, jokių problemų nebelieka, į trasą išvažiavus tas pats, bėda atsiranda tik 30-50 km/. greičiu. Ar ant benzo, ar ant dujų reikšmės neturi. Toks vaizdas, kad lėtai važiuot nenori Kame šaknys, a? Gadina visą malonumą,bliamba.
Ar gali būti degimas kaltas? Anksčiau su dyzeliais taip pavykdavo problemą išspręst.

#11 Re: trukcioja grandas help
martynas500 Rašyta: 07.12 0:37:53
Citata:

Raimislt rašė:
rasaus i eile - 2l 98m viens prie vieno simptomai .Man jau mintys negeros i galva lenda kad galvos tarpinei chana.
Vygants rašė:

Laba, pas mane jauciu, kad bus pareje bosiniai laidai pries puse metu deti arba platinines zvakes suda mala reiks ziuret, remontut O del jusu bedeles kazka panasaus esu girdejas kad liamda zondai gali irgi tokia problemele isaut

#12 Re: trukcioja grandas help
Raimislt Rašyta: 07.12 9:28:35
Lemda buvo parejusi (pirma po kolektoriaus) mete klaida ,pakeitus jokiu klaidu nemeta,bet trukciojimas nedingo. P.S.Laidus ir zvakes keiciau.

#13 Re: trukcioja grandas help
martynas500 Rašyta: 07.13 23:19:37
na pasikeiciau laidus , zvakes , vistiek ciaudo , itariu kad kazkas bus su kuro misiniu, nes traukos kaip ir nera, tai galimas variantas kazkas kazkur su oro srautu , gal kur koks daviklis ar panaisiai ? nes kai turejau audine buvo tas pats traukos nebuvo , tai oro sklende buvo iki galo atsiverusi , nebuvo reguliatoriaus , bet cia jau ne audi daugiau tos elekt, tai gal zinot kokie davikliai ar panasiai , nes galima kad perdaug oro gauna ir pan

#14 Re: trukcioja grandas help
Plymouth V6 Rašyta: 07.14 8:31:49
Jei ir ant benzo ir ant duju tas pats, tai kazin ar su oro srautu kazkas blogai. Ar tau pro sali oro netraukia niekur?

#15 Re: trukcioja grandas help
Dziugesiukas Rašyta: 07.14 19:32:55
o tai negali buti liamda arba katalizatorius uzsikyses?

#16 Re: trukcioja grandas help
Vygants Rašyta: 07.15 21:07:45
nu, pas mane katalizatorius jau barška, o jei turi vietos barškėt, vadinas ir orui vietos turi būt praeit. Logiška?
o Martynui500 tikrai vertėtų katalizatorių pasižiųrėt, auksarankiai katalizatorių išpjovę, metalo drožlių prikiša nuo tekinimo staklių, tai per neilgą laiką ten tikrai gaunas nepramušamas rūdžių kušys. Pažįstamo Renuškei ilgai ligos ieškojom, kažkas paprotino, tai...akurat kai atkišom, mašina atsigavo.

#17 Re: trukcioja grandas help
dodzeriuke Rašyta: 07.16 8:56:49
patarkit ir man naujokei. Kai letai vaziuoju, pvz. kamstyje, sunkiai permeta begi, kaip kad sunkiai imustu. kai greiciau vaziuoju normaliai viskas. Kiek pastebejau buna po nakties tokie bajeriai. Vaziuoju tik ant benzo, duju nera. Aciu

#18 Re: trukcioja grandas help
Plymouth V6 Rašyta: 07.16 9:06:28
Tuoj prasides...

#19 Re: trukcioja grandas help
Plymouth V6 Rašyta: 07.16 9:11:29
Citata:

dodzeriuke rašė:
patarkit ir man naujokei. Kai letai vaziuoju, pvz. kamstyje, sunkiai permeta begi, kaip kad sunkiai imustu. kai greiciau vaziuoju normaliai viskas. Kiek pastebejau buna po nakties tokie bajeriai. Vaziuoju tik ant benzo, duju nera. Aciu

Na galetum parasyti kokia masina, bet kiek suprantu automatas 3.3 arba 3.8. Galetum pacia beda placiau aprasyti, nes neina suprasti kuo pasireiskia tas "sunkumas" persijungiant pavaroms, tepalas pavaru dezej keistas/nekeistas, jei keistas, tai koks supiltas ir t.t.
Kuo daugiau informacijos suteiksi tuo itikinamesnes diagnozes sulauksi.

#20 Re: trukcioja grandas help
dodzeriuke Rašyta: 07.16 9:19:31
Citata:

Plymouth V6 rašė:
Citata:

dodzeriuke rašė:

Na galetum parasyti kokia masina, bet kiek suprantu automatas 3.3 arba 3.8. Galetum pacia beda placiau aprasyti, nes neina suprasti kuo pasireiskia tas "sunkumas" persijungiant pavaroms, tepalas pavaru dezej keistas/nekeistas, jei keistas, tai koks supiltas ir t.t.
Kuo daugiau informacijos suteiksi tuo itikinamesnes diagnozes sulauksi.

Caravan 3.3. Kai pirkau dar nekeiciau tepalo, bet buvau nuvarius i profilaktini serviza tai nieko nesake apie tepala, sake tik apie variklio, kad reik pasikeist. As ja salta kai uzsikuriu ir tik pradedant vaziuot, tiksliau riedet su D pavara ji lyg truputi patrukcioja, kai isibegeja velesnius begius lengviau permeta ir paskui stabdant, pries pat sustojant jinai vel pradeda truputi trukciot kai permeta i zemiausia begi. nezinau kaip ten su tais automatais, nes tai pirmas mano automatas. Tikiuosi aiskiau parasiau

[Detali paieška]