Žiūrinėja šią giją:
1 Anoniminiai vartotojai
Re: DVD atrisimas Voyager
zuvis
Rašyta: 07.26 22:30:51
Senesniems kiek zinau budavo simbolis priekyje prie CD ar mago,o pas mane niekur nera.Tai kaip tada jos turi isijungt?Ant paciu ausiniu, kai jungineji kazkas ciksi,bet garso nera.Tai as taip suprantu,kad su distanciniu?!
Dziugesiukas
Rašyta: 07.26 22:38:29
Citata:
o ti kaip be distancinio ijungti ausiniu rezima? pas mane ant distancinio yra mygtukas su nupiestom ausinem, ji paspaudus ir ant mages isiziebia ausines
kitaip nera galimybes ijungti ausiniu
iGince rašė:
Citata:
Dziugesiukas rašė:
Citata:
zuvis rašė:
Nu yra pas mane pailgas prie moniko,tai gal ir veiks.O as ir galvoju,na nejaugi man amerikonka idejo 2 naujas ausines dovanu,kad as vargciau.Tai dabar belieka tik pulta susirast.Kazin pas ka yra ir kiek pinigu galetu kainuot?
manau jei distancinis veiks, tai veiks ir ausines, bet be distancinio ausines neveiks. as uz distancini apie 80lt mokejau is Ebay. beliko ausines susirasti
Ausines ir distancinis visiskai nesusije... Ir jei yra ijungta ausiniu funkcija bei mano auksciau mineti dalykai yra, ausines veiks be jokio distancinio.
o ti kaip be distancinio ijungti ausiniu rezima? pas mane ant distancinio yra mygtukas su nupiestom ausinem, ji paspaudus ir ant mages isiziebia ausines
kitaip nera galimybes ijungti ausiniu
zuvis
Rašyta: 07.26 22:47:50
Visiskai teisingai!Ir jeigu as neklystu,tai ta funkcija ant pultu tik nuo 2005 metu. O gal ir klystu.
Dziugesiukas
Rašyta: 07.26 22:52:10
Citata:
sito as nezinau. as pulto neturejau, masina be jo ir be ausiniu atplauke, bet per ebay kitokiu pultu nemaciau pardavime, tai gal nuo 2001m iki 2007m su tuo mygtuku ejo
tik gal kaip koks magas, turi ta mygtuka ausiniu, pas mane tai nera, nors magas gal pats naujausias tais laikais montuotas be navigacijos is tu pigiuju.
zuvis rašė:
Visiskai teisingai!Ir jeigu as neklystu,tai ta funkcija ant pultu tik nuo 2005 metu. O gal ir klystu.
sito as nezinau. as pulto neturejau, masina be jo ir be ausiniu atplauke, bet per ebay kitokiu pultu nemaciau pardavime, tai gal nuo 2001m iki 2007m su tuo mygtuku ejo
tik gal kaip koks magas, turi ta mygtuka ausiniu, pas mane tai nera, nors magas gal pats naujausias tais laikais montuotas be navigacijos is tu pigiuju.
zuvis
Rašyta: 07.27 6:58:40
Dziugesiukas,gal tu nori atsikratyt savo pultu?
Arnas
Rašyta: 07.27 13:30:03
Citata:
Kiek kainuoja atristi V ?
iGince rašė:
Manau kad IV jau liks "neatristas"....
Kiek kainuoja atristi V ?
Dziugesiukas
Rašyta: 07.27 20:01:10
Citata:
oi nea
as noriu gauti ausines
bet truputi veliau, dabar lesu tam nera.
zuvis rašė:
Dziugesiukas,gal tu nori atsikratyt savo pultu?
oi nea
as noriu gauti ausines
pipiras
Rašyta: 07.27 20:13:02
Citata:
Na tai jei atrisa, tai kodel nepasidalinti kontaktais? :O Jau ir kaina nesvarbu, kad tik multikus vaikams galeciau rodyti...
iGince rašė:
Nujau nujau "neatrisa"..... Ir bangos pas mane EU ir DVD zona 2![]()
Cia klausimas tik kuri modeli atristi norit ir ar pasirenge sumoketi tiek kad atristu....
Na tai jei atrisa, tai kodel nepasidalinti kontaktais? :O Jau ir kaina nesvarbu, kad tik multikus vaikams galeciau rodyti...

Dziugesiukas
Rašyta: 07.27 21:54:12
Citata:
ir taip gali rodyti multikus vaikuciams, tik isirasyk per kompa filma ntsc formatu
pipiras rašė:
ir taip gali rodyti multikus vaikuciams, tik isirasyk per kompa filma ntsc formatu

pipiras
Rašyta: 07.28 9:45:23
Citata:
Aha, reikia moket dar taip irasyt... Galvoju, kad paprasciau butu dvd susitvarkyt
Dziugesiukas rašė:
Aha, reikia moket dar taip irasyt... Galvoju, kad paprasciau butu dvd susitvarkyt

zuvis
Rašyta: 07.28 9:50:51
Nieko sudetingo irasinet.As ir vargau,kol ipratau,o dabar burna pati juokiasi
pipiras
Rašyta: 07.28 10:16:31
Matyt kitos iseities ir nebus, teks ismokt
Nes kazkaip chebra nelabai draugiska, nesidalina kontaktais 
Nes kazkaip chebra nelabai draugiska, nesidalina kontaktais 
ramus
Rašyta: 07.28 11:13:43
nu nemanau kad tu pasiruose klot uz ta atrisima suma su keliais 0 litu... bent jau tiek kainuoja "LOCKPICK"... http://www.coastaletech.com/MYGIG.htm
aisku gal yra paprastesnis budas.. lituokliu per mikroschema
aisku gal yra paprastesnis budas.. lituokliu per mikroschema

Arnas
Rašyta: 07.28 15:06:34
Apsviesk. Na ir kuo tas Lockpick naudingas ketvirtuko DVD ?...
pipiras
Rašyta: 07.28 16:36:21
Citata:
Na taip, as siaip irgi del V klausineju
iGince nugi paaiskink ka nors zmoniskai 
Beje ramus, dekuj uz nuoroda, verta pasidometi tuo daiktu
ramus rašė:
o tema i V nebuvo pasikeitus jau ?
Na taip, as siaip irgi del V klausineju
iGince nugi paaiskink ka nors zmoniskai 

zuvis
Rašyta: 07.28 19:13:50
Citata:
Butum pinigu gaves ausinems,gaila,gaila
Dziugesiukas rašė:
oi neaas noriu gauti ausines
Butum pinigu gaves ausinems,gaila,gaila
Arnas
Rašyta: 07.28 19:48:39
Citata:
Pas tamsta matau ketvirtukas kol kas ...
O ketvirtuko DVD regionas bei spalvu koduote NESIKEICIA.
pipiras rašė:
Citata:
ramus rašė:
o tema i V nebuvo pasikeitus jau ?
Na taip, as siaip irgi del V klausinejuiGince nugi paaiskink ka nors zmoniskai
Pas tamsta matau ketvirtukas kol kas ...
O ketvirtuko DVD regionas bei spalvu koduote NESIKEICIA.
Dziugesiukas
Rašyta: 07.28 22:28:39
Citata:
siuskis ConvertXtoDVD 4 arba Sothink movie dvd maker. ju pagalba isirasysi filma ntsc formatu
pipiras rašė:
Matyt kitos iseities ir nebus, teks ismoktNes kazkaip chebra nelabai draugiska, nesidalina kontaktais
siuskis ConvertXtoDVD 4 arba Sothink movie dvd maker. ju pagalba isirasysi filma ntsc formatu

pipiras
Rašyta: 07.29 8:07:55
Citata:
Ane, nu va tai tau...
O as skaiciavau skaiciavau ir maniau, kad jau V turiu 
Ramiakas dabar, aciu! Einu ieskot programu, siustis ir dirbt dirbt dirbt... Kelione po savaites, o vaikai vis dar be multiku :o
Arnas rašė:
Pas tamsta matau ketvirtukas kol kas ...O ketvirtuko DVD regionas bei spalvu koduote NESIKEICIA.
Ane, nu va tai tau...
O as skaiciavau skaiciavau ir maniau, kad jau V turiu 
Ramiakas dabar, aciu! Einu ieskot programu, siustis ir dirbt dirbt dirbt... Kelione po savaites, o vaikai vis dar be multiku :o

Facebook