logo
logo
logo
Labas, ! Atsijungti Prisijungti prie Facebook Skype

Prisijungimas
Vartotojo vardas:

Slaptažodis:

Prisiminti

Užmiršai slaptažodį?

Registruokis dabar!
 Pagrindinis meniu
 Lankomumas

Rekomenduokit mus!
 Partneriai
Visi partneriai

Žiūrinėja šią giją:   1 Anoniminiai vartotojai

(1) 2 3 »

#1 DVD atrisimas Voyager
rimas111 Rašyta: 06.20 22:13:33
Kas atrisineja Voyager DVD?

#2 Re: DVD atrisimas Voyager
eugenijus004 Rašyta: 06.21 13:40:13
nematau reikalo atrisinetyi. konvertuoji formata i tau reikiama su MovAvi konvertoriu ir su Nero 7 uzrasai i DVD formata.Paprasta

#3 Re: DVD atrisimas Voyager
Arnas Rašyta: 06.21 16:20:58
Neatsirisa. Jei tai padarysi - busi pirmas. Paprasciau ir daaaug pigiau persirasyti diska i NTSC formata region free..

#4 Re: DVD atrisimas Voyager
Dziugesiukas Rašyta: 06.21 20:00:50
as naudoju programa ConvertXto DVD 4. Dar galima naudoti nemoka programa Sothink Movie DVD Maker

#5 Re: DVD atrisimas Voyager
Arnas Rašyta: 06.21 21:04:32
Ir MovieMaker ir Nero ir manau yra daug kitu...

#6 Re: DVD atrisimas Voyager
iGince Rašyta: 06.22 16:19:55
Citata:

Arnas rašė:
Neatsirisa. Jei tai padarysi - busi pirmas. Paprasciau ir daaaug pigiau persirasyti diska i NTSC formata region free..

Nujau nujau "neatrisa"..... Ir bangos pas mane EU ir DVD zona 2
Cia klausimas tik kuri modeli atristi norit ir ar pasirenge sumoketi tiek kad atristu....

#7 Re: DVD atrisimas Voyager
ramus Rašyta: 06.22 16:43:47
tai pasidalintum informacija kur, kas ir po kiek....

#8 Re: DVD atrisimas Voyager
Dziugesiukas Rašyta: 06.22 21:10:32
Citata:

iGince rašė:

Cia klausimas tik kuri modeli atristi norit ir ar pasirenge sumoketi tiek kad atristu....

na, zmogau, pasakok man irgi reikia EU bangu. prasyciau nr ir adresiuka to auksarankio bei kainas to malonumo.

#9 Re: DVD atrisimas Voyager
zuvis Rašyta: 07.23 11:40:29
Tai ko gero dingo tas auksarankis,kur atrisa bangas ir DVD ???

#10 Re: DVD atrisimas Voyager
Dziugesiukas Rašyta: 07.24 20:43:17
Citata:

zuvis rašė:
Tai ko gero dingo tas auksarankis,kur atrisa bangas ir DVD ???

issiaiskinau, kad tik penktukams atrisa bangas ir ne tik, o musu ketvirtukams nieko arba bent jau jis to nzn, bet ir koordinaciu jokiu man nedave to auksarankio.

#11 Re: DVD atrisimas Voyager
Arnas Rašyta: 07.25 3:32:27
Citata:

iGince rašė:
Citata:

Arnas rašė:

Tsakant, kas pirmas bus ketvirtukui?....

#12 Re: DVD atrisimas Voyager
zuvis Rašyta: 07.26 10:27:46
Iskilo toks klausimas!?Yra ausines,bet jos neveikia.Bet neturiu jokio pulto,ir turiu negera itarima,kad tik su juo galima perjungineti ???

#13 Re: DVD atrisimas Voyager
zuvis Rašyta: 07.26 10:29:48
Idomu dar ar pultai priristi,ar ne?Nuo kokiu metu tinka?

#14 Re: DVD atrisimas Voyager
Arnas Rašyta: 07.26 11:36:43
Pultai nepriristi. Nesu tikras, bet turetu tikti tokio pacio modelio masinu visiems magams.

#15 Re: DVD atrisimas Voyager
iGince Rašyta: 07.26 15:45:50
O ausines veikia ten kur yra infraredo spinduliotuvas prie moniko. Jei jo nera vadinasi ir neveiks. Nzn kaip IV bet pacifica buna dvejopi monikai ir tie kurie neturi raudonu "langeliu" jie neturi ir infraredo spinduliuotuvu. Beje Chrysler ausines irgi jau yra dvieju sistemu. Neveikia is IV i V ir atvirksciai....
Beje jei kam idomu, turiu Pacifica distancini nepanaudota. Parsisiunciau ir neidejau nei i viena....

#16 Re: DVD atrisimas Voyager
iGince Rašyta: 07.26 15:50:32

Arnas rašė:

Tsakant, kas pirmas bus ketvirtukui?....

Manau kad IV jau liks "neatristas"....

#17 Re: DVD atrisimas Voyager
zuvis Rašyta: 07.26 16:26:03
Nu yra pas mane pailgas prie moniko,tai gal ir veiks.O as ir galvoju,na nejaugi man amerikonka idejo 2 naujas ausines dovanu,kad as vargciau.Tai dabar belieka tik pulta susirast.Kazin pas ka yra ir kiek pinigu galetu kainuot?

#18 Re: DVD atrisimas Voyager
iGince Rašyta: 07.26 18:43:42
Citata:

zuvis rašė:
Nu yra pas mane pailgas prie moniko,tai gal ir veiks.O as ir galvoju,na nejaugi man amerikonka idejo 2 naujas ausines dovanu,kad as vargciau.Tai dabar belieka tik pulta susirast.Kazin pas ka yra ir kiek pinigu galetu kainuot?

Pardavinedavau po 100lt. Reiktu ziuret ar pacifos tinka voyageriui, siaip magai vienodi, bet grotuvai nzn. Pacifos viena nauja dar turiu. Jei nori gali pasiziuret.

#19 Re: DVD atrisimas Voyager
Dziugesiukas Rašyta: 07.26 20:57:12
Citata:

zuvis rašė:

manau jei distancinis veiks, tai veiks ir ausines, bet be distancinio ausines neveiks. as uz distancini apie 80lt mokejau is Ebay. beliko ausines susirasti

#20 Re: DVD atrisimas Voyager
iGince Rašyta: 07.26 21:45:26
Citata:

Dziugesiukas rašė:
Citata:

zuvis rašė:

manau jei distancinis veiks, tai veiks ir ausines, bet be distancinio ausines neveiks. as uz distancini apie 80lt mokejau is Ebay. beliko ausines susirasti

Ausines ir distancinis visiskai nesusije... Ir jei yra ijungta ausiniu funkcija bei mano auksciau mineti dalykai yra, ausines veiks be jokio distancinio.

[Detali paieška]